Våre ansiktsbehandlinger varer ca. 1 1/2 time og inkluderer varmepakning på nakke og skuldre samt en håndmaske. Behandlingen er rensende, nærende, oppstrammende, alt etter hva huden måtte trenge. Under behandlingen vil du få en hudanalyse med råd og veiledning for hjemmepleie.

Deluxe ansiktsbehandling – 2 t

1690,-


Signaturbehandling – 2 t

1490,-


Lett ansiktsbehandling – 45 min

990,-


Dyprens – 1 t 30 min

1190,-

 


Dyprens med ansiktsmassasje 1 t 45 min

1390,-


Fruktsyrebehandling

700,-


Ryggrens

990,-


Deluxe manicure

1190,-


Manicure

890,-


Farging – vipper og bryn ink. forming

590,-


Forming av bryn

290,-


Vippeløft

990,-


Voksing av ben med bikinikant

990,-


Legger

450,-


Bikinikant

450,-


Armhule

350,-


Armer

400,-


Brazilian

800,-


Rygg

600,-


Alkaline wash overleppe

450,-


Alkaline wash ansikt

900,-


Elektrolyse pr. 15 min.

400,-


Elektrolyse pr. 30 min.

800,-


Make up

750,-


Make up med veiledning

950,-


Pedicure

900,-


Deluxe pedicure

1390,-


St. Tropez selvbruning

1150,-

Øyelokkoperasjon

Slapt bindevev over og under øynene eller poser får øynene til å virke trette eller oppsvulmet. Ikke bare øynene, men hele utseendet blir påvirket av dette og får deg til å virke trett og eldre. En øyelokkoperasjon vil gi et mer åpent blikk og vil føre til et mer ungdommelig og frisk utseende.

Ved øyelokk operasjon brukes som regel laserteknologi som gir mikrokirurgiske inngrep tilnærmet helt uten blødninger. Sårhelingen foregår gjerne i løpet av en uke.

Panne

Glabellarynken eller også kjent som „vredesrynken“, lar seg veldig godt fylles igjen ved hjelp av innsprøytning av hyaluronsyre og det „sinte“ uttrykket blir minsket. I denne regionen egner det seg godt med en behandling i kombinasjon med botox.

Lepper

Smale lepper kan man fylle veldig naturlig igjen med hyaluronsyre, uten at dette gir deg et „innsprøytet“ utseende. Drømmen om fyldige lepper er rask og uproblematisk å oppfylle. Hyaluronsyre egner seg også for å fylle opp små rynker, som oppstår rundt over- og underleppen. Sammenstyrtede munnviksregioner kan man også få hevet. Som følge av aldringsprosessen kan kinnene bli slappe og på grunn av dette kan det oppstå hudfolder rundt munnvinkelen. Disse gir ofte et trøtt og morskt uttrykk, og lar deg se eldre ut enn det du er. Med hyaluron kan man heve disse hudfoldene og det oppstår en utglatting av disse områdene.

Øyne

Mimikkrynkene rundt øynene er de såkalte „kråkeføttene“. Dette kan få deg til å se trøtt og uavslappet ut. Som botemiddel mot dette, injiserer vi botox rundt øyet i muskelen Musculus orbicularis oculi. Musklen blir avslappet og rynkene forsvinner.

Botox

De fleste rynkene i ansiktsområdet, er de såkalte mimikkrynkene. De oppstår ved gjentagende muskelbevegelser, som med tiden setter sine spor igjen. Dette skal hindre ved at de mimiske muskulaturene som forårsaker rynkene, blir svekket. Vi passer på at doseringen blir riktig tilpasset, for å forhindre stive ansiktstrekk og for at en naturlik mimikk blir beholdt. Type A av botox (botulinum toxin), blir injisert med veldig tynne nåler i de berørende musklene. Innen 3-7 dager begynner virkningen å virke og holder seg i 4-7 måneder.

Long Time Liner

Long Time-Liner har etterhvert blitt et naturlig valg innen dekorativ kosemtikk. Metoden er etter mange års forskning og videreutvikling idag en ansett handlingsform innen skjønn-hetspleie. Ved å fremheve ansiktets naturlige trekk gjennom nesten usynlig korrigering, kan enhver kvinne oppnå et velpleiet og uttryksfullt utseende.

Behandling

Long-Time-Liner er en perfekt utviklet metode. Med en mikrotynn nål blir allergitestet plantefarge tilført det ytre hudlaget. Fargene kan blandes så de står perfekt til din naturlige hudfarge. Long-Time-Liner varer i tre til fem år, avhengig av hudens beskaffenhet.

Kun profesjonelle kosmetologer og visagister som har Long-Time-Liner diplom, er autorisert til å utføre behandling. Du kan derfor alltid være sikker på at resultatet blir perfekt.

Alle våre farger er rene plantefarger. De er tilsatt mineralstoffer, oppløset i alkohol og destillert vann, og er derfor svært godt egnet også for spesielt ømfintlig hud. fargepigmentene blir tilført det ytre hudlag, mellom 0,8 og 1,3 mm dypt.

Bryn   5500,-

Lipliner   5500,-

Eyeliner oppe og nede   5500,-

Alkaline wash

Fjerner raskt og effektivt uønsket hår for en kortere periode. Egnet for tynne hår og dunhår.

Elektrolyse

Permanent hårfjerning for alle typer hår. Vi fører ned en veldig fin nål ned i hårkanalen og tilfører en lav elektrisk strøm. Dette vil forårsake en ødeleggelse av hårsekken og dannelse av nytt hår vil etterhvert avta. Det må taes en serie behandlinger, hvor mange og hvor ofte er avhengig av hårmengde, tetthet, områdets størrelse og hårtype.

IPL

Bygger på intensivt pulserende lys. Det ufarlige, røde langbølgelyset absorberes av pigmentet i hårstrået og hårsekken og omdannes til varme. Ved 70 °C ødelegges proteinet i de hårcellene og hårsekkene som befinner seg i den aktive fasen av vekstsyklusen. Dermed kan det ikke utvikles nytt hår igjen.

De fleste hår- og hudtyper lar seg behandle, men generelt sett kan man si at jo mørkere hår og lysere hud, desto raskere og bedre blir resultatet. PL-Metoden™ har ingen begrensning når det gjelder behandlingssted, det fungerer like bra i ansiktet som på kroppen. Ved kraftig hårvekst, f.eks. skjeggvekst, kan det imidlertid være nødvendig med flere behandlinger.

Behandling

De fleste hår- og hudtyper lar seg behandle, men generelt sett kan man si at jo mørkere hår og lysere hud, desto raskere og bedre blir resultatet. PL-Metoden™ har ingen begrensning når det gjelder behandlingssted, det fungerer like bra i ansiktet som på kroppen. Ved kraftig hårvekst, f.eks. skjeggvekst, kan det imidlertid være nødvendig med flere behandlinger.

For at du skal få mer inngående informasjon innen behandlingen, bestiller vi alltid time til konsultasjon. Terapeuten utfører da en test på et begrenset sted der du vil behandles, og etter evaluering kan behandlingen starte. Området barberes og et lag med kald gèle smøres på. Ca. ti dager etter behandlingen kan man se et merkbart resultat. Hårstrå fra hvilende hårsekker påvirkes ikke, men vokser opp etter to til tre måneder. Da er tiden inne for neste behandling.

Lyspulsen kjennes vanligvis som et stikk, men mange kjenner ingenting. Etter behandlingen kan det i visse tilfeller oppstå en lett rødlighet. Denne forsvinner innen noen timer. Behandlingstiden varierer, men en armhule tar ca. fem minutter å behandle, og et ben tar opp til en time. Ved hver behandling ødelegges normalt 60-90% av hårsekkene i den aktive fasen. Derfor er det vanligvis nødvendig med totalt 4-6 behandlinger.