#SKINFOOD – Banan

Det er ingen hemmlighet at mat, hud og helse henger sammen. Derfor har vi ved Annes Hudpleie & Spa begynt å ta for oss matvarer som gunstig både får huden og helsen vår – først ut er banan.

Bananer kommer orginalt fra Sør-Amerika, og er en av de mest populære fruktene her i Norge. Banan inneholder mer karbohydrater enn de fleste andre fruktslag, og er dermed velegnet for å gi et energitilskudd. Banan er derfor ideell å spise før og etter fysisk aktivitet, da kroppen fort tar til seg næringen.

Banan er en kilde til vitamin B6 som bidrar til normal energiomsetning og til immunsystemets normale funksjon. Banan er også en kilde til kalium som bidrar til normal muskelfunksjon og normalt blodtrykk. I tillegg er banan en kostfiberkilde. Kostfiber er gunstig for fordøyelsen. Banan inneholder også A, C og E-Vitamin. Både A, C og E-Vitamin er viktige og virkningsfulle vitaminer som vi finner i mange hudpleieprodukter.

Vitamin A fungerer som en antioksidant som kan nøytralisere skadelige elementer i huden. Vitaminet kan hjelpe med å hele hudinfeksjoner, samt motvirke tørr hud og rynkedannelse. Det kan også beskytte huden mot solskader. A-vitaminer bidrar også til et godt blodomløp som er en forutsetning for en sunn hud.

Vitamin C er med i dannelsen av kollagen som hjelper med å holde huden din ung og elastisk. Det beskytter mot tidlige linjer, og slapp hud som er forårsaket av frie radikaler. Vitaminet regulerer også talgproduksjonen som sørger for at huden din ikke tørker ut.

Vitamin E kan hjelpe med å beskytte huden mot tidlig aldring, ved å bygge opp muskler og vev. Det kan også forebygge tørr og glansløs hud, samt leverflekker. Vitaminet kan fremme blodsirkulasjon og sårheling.

Banan kan brukes til så mye! Du kan spise banan alene, i smoothie, på brødskiven, i frokostblandingen eller til og med i bakevarer.

Intervju: Elixir Fagsjef og ekspert Marianne

Det er mange der ute som er glade i den norske hudpleieserien Elixir Cosmeceuticals – Vi har intervjuet Elixir Cosmeceuticals dyktige fagsjef og ekspert Marianne Fjørtoft. Hun vil dele sine beste tips for sunn hud!

Hvilken utdannelse?

Jeg ble utdannet på den Franske kosmetolog skolen i 1989.

Hvilke behandlinger gjør du?

Jeg gjør ulike type peelinger som Elixir Cosmeceuticals tilbyr. Elixir Cosmeceuticals kjemiske peelinger gir raske resultater og passer alle aldersgrupper og hudtilstander (du kan lese om mandelpeel her)

Hvilke hudpleie rutiner har du?

Dagrutine: Jeg har ganske mange hudrutiner og endrer de etter årstider. Renser selvsagt morgen og kveld og bruker akkurat nå Niactil Cleanser, Bruker alltid Antioxidant Pads etter rens på morgenen. De gir en fin glød og inneholder C-Vitamin som beskytter mot frie radikaler, deretter bruker jeg enten Ceactil Everyday Serum eller Niactil 4% (kjenner litt etter hva huden min ønsker). Ultradefense SPF på dagtid er et must til hver årstid.

På kveldsrutine: Jeg elsker effekten av glykolsyrer og bruker Elixir Pads 15% 3-4 ganger uken etter rens på kvelden. Våre Peel Pads fjerne dødehudceller, virker hudfornyende, forebygger hudaldring, pigment og ujevnheter. Har blitt veldig glad i Acticlear Eventone Serum som normaliserer og bleker ujevnt pigment. Har solt meg alt for mye på 80- 90 tallet som har medført pigment endringer. Bruker alltid 3-4 ganger i uken Retinext som inneholder konsentrert Retinol som er det beste mot alle aldringstegn og bruker ofte Niactil Advanced Pro over som gir ekstra fukt og inneholder litt syre.

Siste tilskudd fra Elixir Cosmeceutilcals, Niactil Advanced Pro. Les om produktet her.

Tar du noen kostilskudd?

Hudpleie er helhetlig, og med gode rutiner både innsiden og utsiden gir det resultater.  Mine kosttilskudd: Starter alltid dagen med en kopp kokt vann, med en sitron båt og cayennepepper sammen med probiotika – Bra for Ph- og forbrenning. Tar alltid rikelig med Omega 3,  og C – Vitamin som er viktig for å bevare en fuktig og smidig hud. Har også begynt med Biosil som fremmer bedre kollagen produksjon og antioksidanten Resveratrol som jeg har lest mye bra om og tror skal gi meg evig ungdom.

Hvilke skjønnhetstips har du?

Balanse er mitt skjønnhets tips. Har stor tro på og ikke overdrive i noen retninger og at det vil skape et bedre ytre og indre.  Søvn vil være en ting jeg definitivt ikke får nok av, så jeg ligger tynt an på den fronten. Ser de gangene jeg har sovet tilstrekkelige at jeg ser og føler meg bedre. Har alltid hatt gode treningsrutiner og vokst opp med en mor som matet meg med helsekost og sunn mat og har nok blitt en naturlig del av min voksne tilværelse (hadde en liten opposisjons periode etter jeg flyttet for meg selv med usunn mat)

Hvilke behandlinger anbefaler du?

Jeg tror litt av mye er bra innen behandlinger. Viktig å ha gode daglige rutiner med riktig hudpleie tilpasset hudtilstanden. Elsker lette kjemiske peelinger som er raske og gir umiddelbart en stammere, friskere og jevnere hudtone. Kjemiske peelinger har kommet for bli, det gir raske resultater til enhver type hud – kombiner med gode hjemmeprodukter anbefalt av din hudpleier.  Liker alt av behandlinger som fremmer hudens celleproduksjon og gir et naturlig uteseende.

Jens, Marianne og Elin ved Elixir Cosmeceuticals møte på Scandic Neptun

Du kan kjøpe Elixir Cosmeceuticals sine produkter hos oss på Engen 4 i Bergen eller i vår nettbutikk.

Nyhet – SKINBETTER SCIENCE

Vi har fått inn en ny lukrativ medisinsk hudpleieserie hos oss – Skinbetter Science.  Vi er den første i Bergen og Hordaland som tilbyr denne hudpleieserien.

Hudpleieserien er ny i Norge – Skinbetter Science er en innovativ aktør innen profesjonell hudpleie, og fokuserer på kliniske resultater og kundens opplevelse samtidig som de leverer banebrytende og vitenskapelig avanserte formuleringer.

To eksklusive og innovative teknologier skiller Skinbetter Science-produkter fra andre hudpleiemerker – den revolusjonerende Interfuse–teknologien leverer hudfornyende ingredienser der de trengs, raskt og dypt med stor presisjon. I tillegg er AlphaRet en kraftfull retinoid-teknologi som motvirker hudaldring og gir maksimal hudfornyelse med liten eller ingen irritasjon. Resultatet er en frisk og ungdommelig hud som gjenspeiler skjønnheten i vitenskap.

Produktserien er generelt ny i hele verden, serien er laget og produsert i USA. Vi tilbyr 5 produkter hos oss, men det vil komme flere produkter fra denne serien, samt behandlinger.

Face Masks

Hvilke masker passer nå? Hvor ofte skal en maske brukes?

Om sommeren blir vi utsatt for hudens verste fiende, nemlig solen. Solstrålene står nemlig for det meste av skadene (og tidligere hudaldring) på huden vår – pigmentering, rødhet, ujevnheter, grov/gusten hud og så videre. Et av de beste tipsene for å gjenoppbygge og pleie hud som har vært utsatt for sol er å bruke reparerende og pleiende masker, som du bruker 1-2 ganger i uken.

Nedenfor har jeg listet opp noen av våre favoritter.

Dr. Babor Repair Mask – er en rik og reparerende krem maske.  

Denne masken er en av markedets beste masker, og kan brukes av alle hudtyper og hudtilstander. Den er svært beroligende og reparerende,  masken er også balanserende og fuktighetgivende.

Den er også super å bruke etter peelinger/operasjonen eller i kombinasjon med hudprogram med mye syreprodukter (AHA/BHA/PHA) – Nettopp på grunn av sine pleiende, reparerende, balanserede og fuktighetgivende egenskaper.

Masken har flere flotte og gode ingredienser som vitaminer og mineraler som også blant annet er gode på anti-age. Dr. Babor repair mask er en våre absolutte favoritter og er favoritten uansett årstid.

Thalgo Sun Repair Mask 

Denne masken eksisterer nettopp på grunn av at den skal gjenoppbygge huden etter soling. Denne masken smelter inn i huden, og etterlater en myk og frisk hud.

Pleier, reparerer og forlenger brunfargen i huden! Denne masken brukes hver kveld etter soling, og masserers inn etter 15minutter som en nattkrem. Masken er en favoritt å ha med på ferie. Den kan brukes både i ansiktet og på kropp hvis man ønsker det. “After-sun” i verdensklasse fra Thalgo.

Elixir Cosmeceuticals Pore Tightening Mask

Er du en av de som blir blank og fet i huden om sommeren? Frykt ikke, denne masken fra Elixir Cosmeceuticals er løsningen.  Elixir Cosmeceuticals sin maske er gunstig mot fet og blandingshud, men kan også brukes av alle hudtilstander ved behov. Masken virker også oppstrammende.

Grønn leiremaske som reduserer porer ved at den absorberer overflødige oljer og fettstoffer i huden. Har en uttørkende effekt på hudormer. Inneholder mineralene kaolin sulfur og sink oxide som har en uttørrende, oppstammende, beroligende og klargjørende effekt.

Elixir Cosmeceuticals: Rødhet

Er du en av de som har blitt litt rød og ujevn i hudtonen i sommer? Ønsker du å behandle rødheten, samtidig som du forebygger for urenheter, porer og  hudaldring?

Hudprogrammet er utviklet for å motvirke rødhet, urenheter og flassende hudforandringer i ansiktet. Inneholder fine ingredienser som svovel, niacinamide, azelainsyre, grønn te og resveratrol i tillegg til solbeskyttelse.

MORGEN

1. Gentle cleanser, rens huden hver morgen

2. Elixir Niactil 4%, bruk som serum hver morgen

3. Ultradefense SPF 30, bruk som dagkrem hver morgen

KVELD

1. Gentle cleanser, rens huden hver kveld

2. Acticlear hver kveld. (Tørrhet kan motvirkes ved å supplere med Niactil 4% over Acticlear)

*Sulfactil brukes direkte på huden, lokalt på de betente områdene, 3-7 kvelder i uken eller periodevis som tolerert.

#Skinschool Argan Olje

Hva er Argan olje, og hva gjør den så effektiv?

Argan er en nøtt som kommer fra Marokko. I hjemlandet Marokko blir Arganoljen kallet flytende gull. Hvilke egenskaper har denne nøtten som har tatt skjønnhetsbransjen med storm?

Arganolje inneholder enestående ingredienser som virkelig gjør en forskjell på vår hud – Vitamin E, Omega-6, Omega-9, Squalane, Karotener og flere andre antioksidanter.

1.) Naturlig fuktighetsgivende

Arganolje er en naturlig olje som av ren natur fungerer pleiende, fuktighetsgivende og mykgjørende på vår hud. Den er ikke en fet olje som folk ofte tror, den trekker fort inn og gjør underverker for hud og kropp.

2.) Alle hudtyper

Tror det eller ei, arganolje fungerer for alle hudtyper og hudtilstander. Om du er tørr, sensitiv, uren, kombinert – så ville arganoljen gi deg og din hud en effekt.

3.) Fleksibel

Arganoljen er veldig fleksibel i bruk, den kan brukes alene, som serum, eller som krem morgen eller kveld. Du kan også bruke den i håret. Huden blir ikke solsensitiv ved å bruke arganolje. Det man skal være obs på er at arganoljen ikke bør stå for lenge i sollys.

4.) Øyeserum/krem

Du kan bruke arganoljen som en øyekrem, eller som et øyeserum. Tørrhet, tørrhetslinjer, sensivitet og anti-age – Arganoljen er rik på Vitamin E (Vitamin E er veldig gjennoppbyggende og fuktighetsgivende). Du kan også blande noen dråper arganolje i din øyekrem hvis du ønsker det.

5.) Acne

Flere studier har vist at arganolje kan være gunstig mot acne. Studiene viser at arganoljen kan være med å regulerer talgproduksjonen i huden, og også redusere talgproduksjonen i huden. Arganolje inneholder mye Linolsyre (Omega-6) som har anti-innflammatoriske egenskaper og er helende på nedbrutt hud.

6.) Helende

Arganolje er gjennoppbyggende, helende og styrker huden. Flere studier viser til at arganolje kan være gunstig å bruke mot psoriasis, rosacea, acne, acne-arr, eksem, myggstikk, atopisk eksem, solbrent hud og perioal dermatitt.

7.) Anti-age

Av ren natur inneholder arganolje flere vitaminer og antioksidanter – alle disse motvirker hudaldring og frie radikaler som gjør at huden vår eldres. Arganoljen bør inkluderes i din hudpleierutine hvis du er opptatt av hudhelse.

8.) Lips

Tørre og sprukne lepper? Bruk arganolje på leppene dine. Arganoljen vil styrke, pleie, fukte, smøre og gjøre din lepper mindre sår.

9) Barbering

Blir du ofte rød, tørr og øm etter barbering? Smør arganolje på huden etter barbering. Arganolje vil roe ned rødheten, styrke og fukte huden.

 Du kan kjøpe BELDI Argan olje i vår nettbutikk gjennom vår hjemmeside eller komme innom oss på Engen 4: www.anneshudpleie.no

Øyekremene vi elsker

Hos oss på Annes Hudpleie & Spa er vi så heldig å ha et godt utvalg av gode og aktive øyekremer, her er våre absolutte favoritter.

Retrouve Revitalizing Eye Concentrate

En av verdens desiderte beste øyekremer er nå i Norge. En rik og delikat balm egnet for øyepartiet. Full av antioksidanter, A-Vitamin, C-Vitamin, E-Vitamin, Squalane – Listen av gode og dokumentere ingredienser er lang! Kombinasjonen av både vitaminer og antioksidanter gjør at denne øyebalmen er en sikker vinner hvis du ønsker en øyekrem av høyeste kvalitet. Huden rundt øynene blir silkemyk, plumpet og fine linjer forsvinner i den luksuriøse balmen.

Babor Sea Creation Eye Cream

Babor Sea Creation Eye krem med sin silke konsistens og ypperste kvalitet, er Babor sin mest eksklusive øyekrem. Flere av de aktive ingrediensene i denne øyekremen er funnet i havets dyp for å gi en sterk anti-age effekt. En fullpakket øyekrem med kombinasjon av både proteiner, algeekstrakter, oljer, vitaminer og kaviarekstrakter. Øyekremen er ikke bare god på anti-age, men den reparerer, virker fuktighetsgivende, pleiende, regenerende og styrker den tynne huden under øyene.

Babor HSR Eye Cream

HSR Lifting Extra Firming Eye Cream er en eksklusiv øyekrem fra Babor. En av de øyekremen vi selger mest på vinterhalvåret – på grunn av sin rike, pleiende, og fuktighetgivende egenskaper. Øyekremen er en av de fremste øyekremene som jobber på anti-age, tapt elastisitet og tørrhetslinjer i huden. Flere gode ingredienser akkurat som Babor Seacreation Eye Cream, kombinasjonen av fuktighetsingredienser, oljer og vitaminer. Fin for sensitiv hud.

Babor Reversive Eye Cream

Babor ReVersive anti-aging eye cream er en rakst absorberende og oppstrammende øyekrem. Reversive Anti-Aging Eye Cream er en eksklusiv og pleiende krem for øyeområdet. Den er fuktighetsgivende og har en intensiv pleiende anti-agingeffekt. Ingrediensene Telovitin og Agicyl forlenger cellenes livssyklus og bremser dermed hudens aldringsprosess og motstår frie radikaler. Andre ingredienser som Epocyl virker glattende og Lumicol gir masse glød og utstråling til øyepartiet.

Elixir Cosmeceuticals Ultimate Eye Formula

En luksuriøs øyekrem som motvirker fine linjer og mørke ringer. Inneholder A-Vitamin og høy konsentrasjon av antioksidanter.  Andre aktive ingredienser er Grønn-Te, K-Vitamin, og Peptider. På grunn A-Vitamin, kan man bli irritert i begynnelsen. Vi anbefaler at du begynner gravis med denne øyekremen, gjerne annenhver kveld. Hvis du har solskadet hud/pigmentering på øyepartiet er denne er fint alternativ på grunn av retinol (A-Vitamin) sine glattende og blekende effekt på huden.

NB, du kan kjøpe de i vår nettbutikk gjennom vår hjemmeside. www.anneshudpleie.no

#Skinschool: Betakaroten

Hva er betakaroten og hvor finner vi betakaroten?

Betakaroten er en gruppe røde, gule og oransje fargestoffer som naturlig finnes i en hel del planter og matvarer. Noen av disse stoffene kan omdannes til aktivt vitamin A i kroppen, såkalt retinol. Betakaroten er det kraftigste forstadiet til vitamin A i mat. A-Vitamin er det viktigste vitaminet for huden, og A-Vitamin er generelt helt essensielt for vår kropp.

Karotenoidene, og spesielt betakaroten, er en antioksidant som vi så absolutt bør få i oss. Du finner dem i fargesterke frukter og grønnsaker, også de mørkegrønne. Gulrot, søtpotet, brokkoli, spinat og papaya er spesielt rike på betakaroten. Betakaroten er en av de mest kraftige antioksidantene – Betakaroten vil kunne gi deg en gyllenbrun hud. En enkel måte å få i seg nok betakaroten er å ta det som tilskudd, hver dag!

Betakaroten = Helsegevinst?

 • Høy dose av betakaroten styrker hele huden din og gjør den mer motstandsdyktig til sol, solskader og pigmentering.
 • Betakaroten motvirker soleksem
 • Betakaroten styrker vårt immuneforsvar
 • Studier viser til at inntak av betakaroten kan motvirke hårtap, samt styrke håret generelt.
 • Studier viser til at inntak av betakaroten er bra for vår hjerne.
 • Betakaroten (som nevnt ovenfor) omdannes til A-Vitamin i kroppen, A-Vitamin i seg selv styrker huden og kan forbedre en rekke hudtilstander (acne, tørr hud, sensitiv, osv)
 • Et kosthold med høyt inntak av betakaroten kan motvirke flere livsstil sykdommer som diabetes, kreft, hjertesykdommer og flere.

Funfact – hvorfor er Flamingo rosa?

Flamingo babyer er grå når de blir født, men når de blir eldre blir de rosa – årsaken til dette er dietten til den morsomme fuglen. Flamingoer spiser masse alger, reker og generelt krepsdyr, disse inneholder mye karoten. Karoten inneholder også enzymer som metaboliserers i leveren og blir til pigmentmolekylder som endrer fargen på flamingoer fra grå til rosa.  Ofte er Flamingoer som finnes i dyreparker mere hvite, og dette skyldes rett og slett at kosten de får ikke inneholder like mye karoten.

Intervju: Anne

Vi har intervjuet selveste Anne – Sjef, eier, driver og faglig ansvarlig hos Annes Hudpleie & Spa.
Hvilken utdannelse?
Jeg er utdannet hudterapeut i Sussex, England og senere som make-up artist i London. Jeg har drevet Annes Hudpleie i 30 nå og gleder meg fortsatt til hver dag sammen med kollegaer og kunder. Fra å leie ett rom i gateplan er jeg nå den heldige eier av hele huset på Engen 4.
Hvilke behandlinger gjør du?
Permanent make-up er behandlingen jeg gjør mest, men jeg gjør også alle de andre behandlingen som ansiktsbehandling, farging, hårfjerning, elektrolyse, massasje, hammam og spa behandlinger.
Hvilke hudpleierutiner har du?
Jeg varierer alltid hudpleierutinene mine etter årstid – Variasjon er også viktig i hudprogram. Jeg har selvfølgelig mine favoritter, Babor sitt klassiske rensesystem med Hy øl og Phytoactive bruker jeg hele høst og vinter. Jeg renser huden kun om kvelden, om morgenen vasker jeg ansiktet med lunkent vann. Huden trenger også de fettstoffene den produserer selv, særlig når vi blir eldre og tørrere i huden.
Dagrutine?
Hver morgen bruker jeg C-Vitamin serum fra Cellex-C og På dagen har jeg brukt Ultradefense SPF 30 hver eneste dag, den er helt super. Den smører, beskytter, og har de riktige ingrediensene i seg.
Kveldsrutine?
I vinter har jeg brukt Babors Intensive Repair Cream som blandes ut med litt vann. Min nye favoritt som nattkrem er Retrouve Intensive Replenshing Moisturizer, den er mer enn fabelaktig. Det er en forholdsvis dyr sak, men det er den verd. Den er også meget drøy i bruk. Jeg har faktisk ikke kjent noe tilsvarende i alle disse årene. Det samme gjelder Retrouve Eye Cream, ubeskrivelig god!  Jeg bruker alltid Home Peel fra Aesthetic Line (Retinol) under nattkremen. Retinol er must å bruke når det kommer til sunn hud!
Maske, peeling, bodylotion? 
Jeg peeler huden noen ganger i uken med peelpads fra Elixir.
Søndagsmasken er et must og er godt innarbeidet, jeg har brukt Babor sin Overnight Mask fra Reversive Babor. Thalgo sin Prodiges Masque er også veldig fin, en fin quick fix før større anledninger. På kroppen bruker jeg Beldi Argan oil og periodevis Exuviance sin bodylotion.
Hudpleie er mer enn bare kremer?
Ja, på innsiden av kroppen pleier jeg huden med Omega fettsyrer, Amla C-Vitaminer, Betakaroten og Chlorella – hver eneste dag.
Et par ganger i året, før sommer og før jul, tar jeg en botoxbehandling rundt øynene for å unngå at «kråketærne» setter seg for dypt.
Har du andre rutiner?
Jeg er ikke glad i tanken på at kroppen forfaller og blir slapp etter som årene går, derfor investerer jeg i noen timer på Sats i uken. Jeg har alltid trent, men bruker mer tid med vekter nå enn før. Det er viktig for å holde kroppen spenstig så lenge som mulig, viktig med hensyn til benskjørhet etter som man blir eldre og viktig for det mentale.
Uansett hvor travelt jeg har det, dropper jeg aldri treningen. Den gir meg energi og et bedre liv faktisk. I tillegg til styrketrening jogger jeg til jobb, helst vil jeg gjøre det to ganger i uken.
Skjønnhetstips?
Mine skjønnhetstips er å være forsiktig med solen, 8 timers søvn og fysisk aktivitet. Et godt kosthold er også viktig. Cellene våre trenger næring og nok hvile (om natten) for å fornye seg. Jeg vil også nevne Vitamin C og Retinol som viktige skjønnhetstips, både på innsiden og utsiden.
Er det noen behandlinger du anbefaler?
Av behandlinger vil jeg anbefale vår Signaturbehandling og Hammamritualet. Disse gir en total avslapping hvor en blir tatt litt ut av tiden. Og det trenger vi iblant..

Nyhet fra Elixir: Niactil Advanced Pro

Det har kommet en ny spennende nyhet fra Elixir! Niactil Advanced Pro.

Niactil Advanced Pro er en videreutvikling av produktet Niactil 4%. Krem-gelen inneholder syren (PHA) som gir en lett peeling, fremmer en bedre fuktighet og gir en mer finporet og glattere hudtone.

Produktet er aktivt, men snill på huden og reduserer rødhet, tørr hud, fine linjer og ujevn hudtone. Den fungerer som en antioksidant og vil derfor ikke gjøre huden så sol-sensitiv som andre syrer.

Virkestoff

Gluconolaktone er en Polyhydroxy syre (PHA) 10% som styrker hudbarrieren ved å tiltrekke seg mer fukt og fremmer bedre fuktighet. Den stimulerer også collagen og elastin produksjon og fremmer en hudfornyelse.

Niacinamide 4% jevner ut pigment ved å redusere produksjon av fargestoff til keratinocytter og demper inflammasjoner. Den virker talgregulerende og binder fuktighet i huden.

Salisylsyre 0,5% demper inflammasjoner og regulerer talg.

Bruk

Kan brukes morgen og kveld som serum eller som krem. Er fin i kombinasjon med flere Elixir produkter. De som har tørrere hudtilstand bør bruke produktet som serum med en dagkrem over med spf og med en nattkrem over på kvelden.

Oppsummert:

 • Reduserer fine linjer og rynker
 • Fremmer cellefornyelse og fjerner døde hudceller
 • Reduserer store porer og grov hud
 • Fremmer bedre fuktighet og styrker huden
 • Reduserer rødhetet og betennelser
 • Beskytter mot UV skader.

Du kan handle produktet i vår nettbutikk, via vår hjemmeside www.anneshudpleie.no eller komme innom oss på Engen 4 🙂