Nyhet

Annes medisinske

Våre sykepleiere kartlegger og skreddersyr behandlinger etter dine ønsker og behov. Lurer du på hvilken behandling som passer best for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon.

Fjerning av linjer

Et muskelavslappende middel benyttes, og linjer i huden vil glattes ut. Våre sykepleiere har lang erfaring, og vil etter en grundig konsultasjon, gi en trygg og god behandling. Behandlingen inkluderer en oppfølginstime etter 2–3 uker. Det tar 2–3 dager før middelet begynner å virke, og opptil 20 dager før man oppnår full effekt. Varighet 3-5 mnd-

Det kreves obligatorisk vurdering hos lege før behandlingen utføres. Når du booker time vil du automatisk få tilsendt en link til en online-konsultasjon hos vår ansvarlige lege.

Områder som kan behandles

Panne
Område mellom bryn
Øyeparti
Overleppe
Munnvik

Hake
Tanngnissing
Overdreven svette i armhulen

3 områder
4900
2 områder
4000
1 område
2500

Fillerbehandling

Fillers er injiserbar hyaluronsyre som benyttes i behandling hvor man ønsker volum og fjerning av rynker. Behandlingsmetode og type filler blir individuelt tilpasset deg og ditt behov. Varighet 3–9 mnd. Vi benytter merkevarene, Teosyal og Restylane.

Områder som kan behandles

Lepper
Kinn
Hake
Kjeve

Linje
Øyeparti
Munnvik

1,0ml
3900
0,5ml
2900

Profhilo

Profhilo er en ny anti-aging injeksjonsbehandling med hyaluronsyre som gjenoppretter hudens fasthet, elastisitet, fuktbalanse og glød. Prophilo vil med noen få, nøyaktig plasserte injeksjoner ha evne til å spre seg under hudoverflaten og stimulere kroppens egen produksjon av kollagen og elastin. Huden vil få et mer fyldig, oppstrammet og ungdommelig utseende. Denne behandlingen er også god på halsen.

Det er nødvendig med 2–3 behandlinger med 1 måneds mellomrom for best resultat.

2 områder
7500
1 område
4100

Maren

Kosmetisk-dermatologisk sykepleier

Maren var ferdig utdannet sykepleier fra Høgskulen på Vestlandet i 2019. I tillegg til å jobbe hos oss, har hun også stilling på Hudavdelingen ved Haukeland Sykehus. Hun har bakgrunn som hudterapeut og har jobbet på Annes siden 2010. Hun er kurset på Esthetica Medical og har jobbet som medhjelper for Dr. Stein Tveten i mange år.

Maren har god erfaring med rynkebehandling, fillers og Prophilo. Hun behandler også tanngnissing / kjevespenning og overdreven svette i armhule.

Maren er opptatt av å følge opp og ivareta kundene sine. Hun skaper tillit og trygghet, og prøver alltid å forstå kundens behov for å skreddersy den riktige behandlingen. Med vekt på det naturlige jobber Maren gradvis mot det riktige resultatet.

Lise

Kosmetisk-dermatologisk sykepleier

Lise ble utdannet sykepleier i 2014. Hun tok videreutdanning som Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier ved Universitetet i Sørøst-Norge i 2016.

Lise har en høy kompetanse innen kosmetiske behandlinger. Hun har autoriseringer og utfører injeksjonsbehandling med Restylane, Profhilo og Mesoterapi, samt hudbehandlinger med kjemisk peel og microneedling.

Lise er alltid oppdatert på den nyeste kunnskap gjennom aktiv kursing. Hun skreddersyr behandlinger for deg som kunde gjennom hudprogram med tilpassede hudbehandlinger / injeksjonsbehandlinger. Hun er opptatt av et naturlig og vakkert resultat og er en faglig sterk og dyktig sykepleier.